Underbart väder

Hejsan!

Har inte blivit så mycket bloggande men det är ju så otroligt fint väder. Så istället för att blogga så passar jag på att vara utomhus så mycket som möjligt. Har därför solat, varit ute med hunden, suttit på balkongen och läst m.m. idag. Riktigt skönt!

Tror dessutom att jag har fått lite färg och det är ju ett plus! Nu ska jag nog börja kolla lite smått på Sagan om de två tornen.

Vill vara så här brun + lite till just nu! Bilden är från Barcelona förra sommaren. Längtar tillbaka dit, ska nog försöka åka dit fler gånger med mamma.

Getting things done

Hej hopp!

Har varit fullt upptagen hela dagen så har inte hunnit skriva förrän nu. Började med friidrott. Det är så otroligt skönt att vi kan vara ute nu, ger mycket mer frihet och barnen tycker att det är roligare. Slutade vid elva, åkte hem, käkade lunch och delade sen ut reklamen. Har bara en gång kvar nu eftersom att jag sa upp mig för en vecka sedan och det är en uppsägningstid på två veckor. Skönt att kunna ta det lite lugnt på söndagarna framöver. 

Övningskörde lite med pappa direkt när jag var klar och det gick sisådär faktiskt. Vet inte vad det berodde på men var verkligen inte i toppform.

Nu ska jag kolla klart på Sagan om ringen som jag inte hann igår.


Lord of the Rings

Sitter och kollar på Sagan om ringen just nu. Älskar de filmerna! Synd (fast ändå inte) att de är så långa.. Man hinner liksom bara se en på en kväll.


Solat

Eftersom att det är sånt otroligt fint väder bestämde jag mig för att lägga mig och sola en stund lite tidigare idag. La mig först på balkongen men vi har bjälkar över så man får alltid skugga någonstans så jag la mig bredvid poolen istället och det var bra mycket skönare. Låg dock inte så länge med tanke på att jag inte har hunnit lägga mig och sola tidigare. Blev bara runt 40 minuter men det är ju alltid en början!

Nu ska jag kolla på någon film tror jag.

Utomhus

God morgon!

Eller, morgon och morgon vet jag inte men.. Vaknade vid tjugo i tolv ungefär. Gick upp för att käka frukost och det gick alldeles utmärkt att sitta ute på balkongen. Underbart!

Ska alldeles strax ut och jobba lite, sen blir det övningskörning med pappa. Ska försöka hinna dammsuga och torka golvet i mitt rum också. Kanske smart att göra det först i och för sig..

Typ ett år gammal bild

Bikini

Mina fina tjejor var ju här igår och satan vad mysigt det var. Tyvärr kunde inte alla komma. Vi satt och snackade och kollade på film och lite sådant. Emma och Helene drog vid halv två och Maja sov över så vi låg och snacka till typ halv fem. Sen kom pappa in och väckte oss vid klockan tolv. 

Runt ett-tiden följde jag med mamma och Andrea in till Gränby och kollade i lite affärer. Fick med mig en bikiniöverdel hem. Den passar superbra till mina svarta bikinitrosor. Har två par dessutom så kan byta lite som jag vill.



The girls

Sitter och väntar på mina härliga tjejkompisar som ska komma hit. Vi ska dra till med en filmkväll för att fira Kristi Himmelsfärd. Haha nej vi ska inte fira någonting. Men filmkväll ska vi ha. Har inte träffat de tjejorna på länge så det ska bli finfint det!

Som sagt så var min moster, mormor och mina småkusiner här ett tag och vi fick en trevlig pratstund med dem. Tog tyvärr inga bilder men här har ni en "dagens facelook".


Den första bilden ser jag lite halvkonstig ut på men nobody cares right?

Waiting

Sitter och väntar på att mormor, morfar, moster och mina småkusiner ska komma hit. Var typ två veckor sen jag träffade de men det är alltid lika mysigt. Ska försöka ta några bilder men min kamera är trasig så får ta med mobilen. Jaja får väl lägga in det i photoshop och fixa så att det ser bra ut. 

Förresten! Min kompis Maja redigerade en bild på mig i photoshop. Här har ni före- och efterbilderna!
Före

Efter

Personligen tycker jag att det blev jättebra!

Teaterföreställning

Var på min lillasysters teaterföreställning idag. Riktigt kul var det faktiskt. Pjäsen i sig var väldigt humoristisk. Och syrran var otroligt duktig! Kul att se.

Nu ska jag dra igång en film och chilla resten av kvällen. Långhelg på g!

Visar upp min frisyr

Gjorde en liten videoblogg för att visa upp min nya frisyr. Dålig kvalité men jag tror att det syns hyfsat.


Nyklippt






Ursäkta spegelbilden men det var enda sättet som jag kunde få med hur det blev i bak.

Ansiktsmask

Hejsan!

Hade en riktigt skön dag idag. Började kvart över tolv och slutade tio över ett. Jag hade alltså bara en lektion. Sen har jag skrivit lite på en essä och tränat. Kom hem från träningen för ca en och en halv timme sen och hoppade in i duschen direkt. 

Provade alldeles nyss en sak som min lillasyster tipsade om. Man tar en tomat och delar på två, sen drar man den över hela ansiktet så att man får "innehållet" i tomaten som en ansiktsmask. Låt den sitta i 10-15 minuter och tvätta sen bort. Det ska tydligen vara bra mot finnar, porer osv. Vet inte än om det funkar men tänkte att det var värt ett försök med tanke på att min hy inte är världens finaste. Så får se imorron om det har funkat. Uppdaterar självklart er om det också!

Det är då det i den svarta cirkeln som man ska smeta ut över ansiktet.

Dansa Euphoria

Det här är mina kära vänners tappra försök att dansa som Loreen gör i Euphoria och jaa.. Ni ser ju själva hur det går!


Festen

Festen igår var superkul! Jag hade jättetrevligt och träffade en massa roliga nya människor. Blev tyvärr inga bilder, men videon finns! Ska se om jag kan lyckas få upp den här, men den kommer isåfall i nästa inlägg.

Hur som helst. Fick skjuts av pappa och var där strax efter klockan sex. Startade med en fördrink bestående utav bål, riktigt god enligt mig. Tror att hon hade haft i vitt vin, fruktsoda och nånting mer.. God var den iallafall. Sen när det hade droppat in lite fler satte vi oss och käkade. Potatisgratäng med rostbiff, fetaost och sallad. Blir inte mycket bättre än så! Sen chillade vi med dans, musik och trevliga pratstunder resten av kvällen.

Vi hann slänga in en omgång av snurra flaskan på Iphone också, haha ska inte ens ta upp det tror jag.. 

I slutet av kvällen satt jag och pratade med Hector, Louis och Sebastian. Det blev bland annat det här samtalet:
Sebastian: Du ser ut som en fjortonåring.
Jag: Hahah ursäkta? Tack för den!
Sebastian: Nej men alltså du är typ lika lång som en fjortonåring men..
Jag: Aa i och för sig.. Det kan jag väl hålla med om.
Sebastian: Men, nu är jag lite fräck här, du har en kropp som en tjugoåring.
Jag: Hahahahahahahaahaha tack antar jag!

Ni ser ju var nivån på samtalen låg någonstans! Nej nu ska jag sluta babbla och kolla på Sherlock Holmes. Ska försöka ladda upp filmen samtidigt!

18-årsfest

Sitter och väntar på pappa medan han käkar. Han ska nämligen skjutsa mig till min kompis Carro som fyller hela 18 år idag! Så ska iväg och fira henne ikväll. Ska bli kuuuul. Vet inte hur mycket bilder det blir men jag är ganska säker på att det kommer bli en rolig liten film på två killar som dansar Euphoria-dansen! Haha åh mina kompisar är för härliga. Nu ska jag fixa det sista innan jag drar.

Heldag i aulan

Har spenderat precis hela dagen i aulan. Började halv nio med projektarbetesintroduktion. Sen efter det hade jag en lektion och efter det hjälpte jag till att rigga inför vårkonserten imorron. Repade lite med ensemblen också. Väldigt chill dag men det var roligt! 

Ska försöka filma några av framträdena imorron också. 

Sen måste jag även lägga till att det är min lillasyster födelsedag och hon blir hela 13 (!) år. Usch vad gammal jag kände mig helt plötsligt... Så ett stort grattis till henne! <3


Pollen

Var hemma från skolan idag. Det är så sjukt hög pollenhalt och jag är extremallergiker så fick vara hemma idag. Förstår att vissa säkert tycker att det inte är någon anledning att vara hemma för men tro mig, det kan vara stört jobbigt. Tänk er att vakna med igentäppt näsa, svullen hals, svullna ögon och allting kliar så mycket att du kan sitta hur länge som helst och t.ex. gnugga dig i ögonen. Så var det för mig imorse *suck*. Även fast att jag tar både allergitabletter, nässpray och ögondroppar. Som tur var missade jag inte särskilt mycket i skolan. Kan ta igen allting här hemma. 

Nu ska jag vara lite duktig och plocka ur diskmaskinen.

Lite såhär känns det.

BUS

Jag köpte ju hem en Brun-utan-sol i fredags och provade den igår. Det är en gel som gör att den är väldigt lätt att smörja in så att det blir jämnt. För mig funkade den dessutom väldigt bra. Ska dock smörja in en gång till idag för jag vill ha lite mer färg sen om jag blir nöjd så fortsätter jag med den en till två gånger i veckan. Hur som helst så rekommenderar jag den.


Blogglista

I brist på saker att göra.

Senaste:
1. Mening du sa: Vi får ta och ringa husläkaren så snart som möjligt.
2. Personen du pratade med: Mamma
3. Du fick sms av: Maja
4. Du kramade: Jonas

Idag:
5. Kläder: På morgonen - sovt-shirt och mjukisbyxor. På eftermiddagen - rosa jeans, vitt halvtransperent linne och en svart cardigan. Tidigt på kvällen - rosa jeans, vitt linne och tjocktröja. Nu - mjukisbyxor och en t-shirt.
6. Bättre än igår: Hmm.. Ja snäppet bättre.

Imorgon:
7. Är det: Söndag
8. Planer: Jobba, jobba, träna.

Favorit:
10. Nummer: 18
11. Färg: Har ingen direkt favorit. Men somriga pastellfärger gillar jag mycket just nu.
12. Årstid: Sommar!

Frågor och svar:
13. Saknar du någon? Yes
14. Humör för tillfället? Trött men ganska "glad"
15. Det första du gjorde i morse? Pratade med mamma om brun-utan-sol gelen som jag köpte.
16. Vad åt du sist? Vaniljglass med chokladsås och maränger.
17. Vad irriterar du dig på? Folk med dåligt bordsskick. Som smaskar, inte tar en tugga i taget osv.
19. Vem tänker du på just nu? En killkompis
20. Tror du att personen tänker på dig med? Ehm.. Tja ni kan ju fråga?
21. Vart reste du sist? Barcelona 2011
22. Vad gjorde du igår kväll? Kollade på videoklipp av One direction (ja, jag är besatt).
23. Liknar du din mamma eller pappa? Mamma till utseendet, pappa till sättet.
24. Ler du ofta? Haha ja.
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja det gör jag.
27. I vems säng sov du i natt? I min egen.
28. Vilken färg har din tröja? Röd.

Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Jaa.
31. Gråter du när du skadar dig? Beror på hur illa jag skadar mig.

Lycka:
32. Är du en glad person? Ja för det mesta.
33. Vad gör dig glad? mycket! Familj, mina fina vänner, musik, sång, innebandy, shoppa.
34. Önskar du att du var lyckligare? Nja lite kanske.
35. Kan musik göra dig glad? Ohja!

Förhållanden:
37. Hur länge varade ditt första förhållande? Typ två år (från förskolan till tvåan - man började ju tidigt)
38. Hur många seriösa förhållanden har du haft? 1
39. Har du ett förhållande nu? Nej
40. Isf, hur länge har det hållit hittils? -

Kärlek:
41. Hur gammal var du när du hittade din första kärlek? Har inte hittat honom än.
42. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Yes.
43. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja!
44. Har du en flick/pojkvän? Inte just nu.
45. Är du nöjd med det? Jodå livet flyter på som det ska ändå.
46. Är du kär? Njaaa jag vet inte riktigt.
47. Konstigaste komplimang du fått av en kille? "Din framsida ser bättre ut än din baksida och det är ändå den snyggaste baksida jag någonsin sett". Och nej, han menade ingenting annat än huvudet och ansiktet.
48. Bästa stället att hitta kärlek på? Finns nog inget speciellt ställe. Man hittar den där man hittar den.

Ex & tidigare:
49. Har du nånsin ångrat att ha dumpat ett ex? Nej.
50. Har något ex nånsin ångrat att han dumpat dig? Jag vet inte, har aldrig frågat.
51. Har du känslor för något ex? Nej.
52. Är du vän med dina ex? Nej vi pratar inte.

Så, nu vet ni lite mer om mig.

Svar på fråga



Svar: Tjaa vem som har snyggast klädstil är svårt att svara på faktiskt.. Tycker att alla klär sig väldigt bra så där kan jag tyvärr inte ge något bra svar. Men min allra bästa vän är Rebecca. Vi har känt varandra i 5-6 år nu och vi pratar om allt. Henne kan jag prata med om precis vad som helst och det är helt underbart.

Hoppas du är nöjd med svaren :).

Skön fredag

Efter skolan idag åkte jag ner på stan en snabbis för att köpa lite grejer till mig och min lillasyster som fyller år nästa vecka. Kan inte skriva vad jag köpte åt henne för hon kanske läser det här. Till mig köpte jag iallafall en BUS. Det är en gel som man smörjer in med först en eller två gånger och sen fortsätter att smörja in med ca en gång i veckan. Tjejen i affären rekommenderade den så får se om den funkar. Sen fick jag med mig en foundation hem också. Det blev den nya från Maybelline. Fit me heter den och ska tydligen vara väldigt bra. Så får se om det stämmer.

Sublime Bronze från L'Oreal Paris. Kostar just nu 134:- på Kicks i Uppsala.

Maybelline Fit me Foundation. Kostar 139:- på Kicks i Uppsala.

Ska lägga upp recensioner här sen när jag har provat de ett tag.

BUS

Nu när våren kommer så börjar ju alla bara ben sticka fram. Och jag kommer när som helst också börja gå i exempelvis shorts. Men då vill man ju helst inte vara vit (som jag blir på vintern). En bra lösning då är Brun Utan Sol. Så imorron efter skolan ska jag ta en tripp ner på stan och kolla efter bland annat det. Ska även kolla efter lite andra grejer som t.ex. födelsedagspresent åt min lillasyster och lite sminkgrejer. Vet dock inte vilken som är bäst.. Men det är ju bara att kolla med någon personal i butiken!

Den här har jag provat förut och den var ganska bra. Fast om jag inte minns helt fel så blev det en orange underton av den.. Å andra sidan kanske det bara var på grund av min egen hy som det blev så.

Bokat klipptid

Åh nu har jag äntligen bokat klipptid! Vill fixa till håret så att när jag slänger upp det i t.ex. en fläta så ser det inte så prydligt ut, utan att det hänger fram lite hårtestar här och där. Mitt hår kan inte se rufsigt ut när jag sätter upp det och, tro det eller ej, ibland är det riktigt drygt. Men nu ska jag alltså fixa till det. 15 maj blir det. Jag klipper mig på Hair Design här i Uppsala och trivs väldigt bra där. Än så länge har jag aldrig gått därifrån missnöjd. 


Valborg

Min valborg spenderades tillsammans med Becca. Först plocksallad och jordgubbar i stadsparken tillsammans med några härliga tjejer, sen en rundtur på stan, och till sist en tripp till ekonomikum där vi träffade på lite trevligt folk. Helt klart en superbra dag. Blev inga bilder för min kamera är trasig och min mobilkamera är i sämsta laget. Men jag tror att folk överlever ändå.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus